KRANIO SACRAL TERAPEUT,
COACH, STRESS COACH og NADA - BEHANDLER.

Kranio Sacral Terapi.

Kranio Sacral er en meget blid men dybdegående behandlingsform, som afspænder nervesaystemet og vævet. Via kranio sacral arbejder jeg med kroppens egne resource og ikke mindst kroppen egen evne til at søge og genvinde balance, således den opnår selvhelbredelse

 I Kranio-Sakral Terapi er det en grundantagelse, at kroppen selv korrigerer for de ubalancer, der opstår i kroppen.

 Det kan forståes således:
Gipsen heler heller ikke det brækkede ben – det gør kroppen. Men gipsen har en funktion – den skaber nogle omstændigheder, som giver kroppen gode muligheder for at komme sig.

Kranio-Sakral Terapi drejer sig meget om det samme – at hjælpe og give kroppen optimale arbejdsbetingelser, således at den opnår bedre eller fuld balance igen. I selvsamme øjeblik, som kroppen bringes ud af balance, starter den selv helingsprocessen – den søger altid tilbage mod balance. Denne re-balancering foregår uafbrudt, og langt det meste af tiden med succes – vi bemærker den end ikke. Men livets forunderlige gang bringer os ind imellem i situationer hvor kroppen ikke uden hjæp kan skabe balance i kroppen igen.

Traumer kan opstå i snart sagt alle situationer, ex. fødslen, fald, slag, sygdom, trafikulykker, chok mm. er alle oplevelser, som kan sætte sig dybe spor.

En helt anden slags belastninger opstår ved stress, dårlig kropsholdning og forkerte arbejdsstillinger – disse mere “seje” forløb snarere tvinger systemet ud af balance, og giver det meget dårlige betingelser for restitution. Stille og roligt spændes kroppen inde.

Kranio-Sakral Terapi er en nænsom hjælpen kroppen mod balance  – helt og aldeles på kroppens betingelser.

Sille Richter - Høgsbjergvej 5 - 7500 Holstebro - 24275212
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk