COACH - STRESS COACH - NADA BEHANDLING

Coach

Jeg har altid syntes, at udvikling og fremadrettede processer er alt afgørende. At energien ligger i det fremadrettede - langt mere end at se tilbage. For mig er mennesket unik og er eksperten på sig selv. Jeg har altid været interesseret i kommunikation og hvor effektfuldt go kommunikation er, og hvor let kommunikationen brister eller strander. 

Coaching er for mig et helt fantastisk redskab til at skabe nye vinkler, få klarhed og skabe målrettede ændringer. Coaching er kraftfuldt og giver et energi boost. Coaching er at lytte og være nysgerrig på en et andet menneske.

Som person er jeg tillidsvækkende og kan skabe et trygt og positivt rum for udvikling og gode samtaler.

Jeg er uddannet som coach i 2014.

Stresscoach

Jeg har gennem mange år været nysgerrig på stresstilstande og hvad der virker ift stress. Stress er oftest en frygtelig tilstand, hvor det er svært at genkende både sin krops reaktioner, men også ens egen formåen. Stress kan være svært at erkende, men det kan også være svært at finde vejen tilbage - væk fra stressen.

Stress er samtidig en tilstand, hvor den "kloge krop" har sat bremserne og giver tydelige signaler på, at der er brug for ændringer.Stress er en tilstand, som man kan gøre noget ved, samt få en anden og større forståelse for en selv.

Jeg blev uddannet til stresscoach i 2017.

NADA – behandling.

NADA er for mig et enkelt, og en meget effektiv behandlingsform, hvor der arbejdes med kroppens egne energier og balancer.

Jeg har altid set kroppen, som et unikt og spændende system, som vi skal underbygge, støtte og hjælpe. Ligeledes har jeg altid beundret den kinesiske form for medicin, selvom det er ikke den, som er fremherskende herhjemme i sundhedssystemet. Jeg har tidligere givet en del akupunktur i kraft af mit arbejde, hvor jeg har arbejdet med akupunktur ift. smerter, kvalme, uro, panik, veer og meget mere.

Jeg blev uddannet som NADA behandler i 2017.

Sille Richter - Høgsbjergvej 5 - 7500 Holstebro - 24275212
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk